Alapítványi bál a Kereskedelmiben

2020. február 1-jén került sor iskolánk, a Szerencsi SZC Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma alapítványi báljára, melynek célja az iskolai nevelőmunkát segítő alapítvány támogatása. A bál egyúttal a tokaji közösségi élet egyik jelentős eseménye, amelyet a korábbi évekhez hasonlóan az idén is óriási érdeklődés kísért, és jelentős számú vendég tisztelte meg jelenlétével.

A rendezvény kezdetén Szabó István tagintézmény-vezető úr köszöntötte a vendégeket, Koncz Ferenc országgyűlési képviselő urat, a bál védnökét, Bukta Mártát, a Szerencsi Szakképzési Centrum főigazgatóját és Rubi Zsoltnét, a Centrum kancellár asszonyát. Tagintézményvezető-úr ismertette az előző évi alapítványi bál mérlegét, majd iskolánk diákjainak zenés-táncos műsora következett. Modern táncot, néptánc előadást és iskolánk egyik tehetséges tanulójának énekprodukcióját tekinthette meg a közönség. Az est sikeréhez az idén is jelentős mértékben hozzájárult a nagyszerű menüsor, amelyet iskolánk mesterszakácsai állítottak össze, a kivitelezése pedig szakács, valamint vendéglátásszervező szakos tanulóink aktív közreműködésével történt. A többfogásos vacsora felszolgálását pincér tanulóink végezték, az igényes dekoráció elkészítése pedig Vallerné Venczel Éva tanárnő keze munkáját dicsérte. A bál szervezésében és lebonyolításában részt vett az iskola vezetősége, tantestülete, a Szülői Választmány és a Diákönkormányzat is. A vacsora után hajnalig tartó tánc következett, közben pedig tombolahúzáson értékes nyeremények találtak gazdára a szülői, céges és egyéb támogatói felajánlások jóvoltából.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazon cégeknek és magánszemélyeknek, akik felajánlásaikkal támogatták alapítványunkat, és hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.